image

Chromebook

Met Chromebooks wordt het gemakkelijk om de apparaten te beheren en heeft u extra mogelijkheden

image
image

Classroom

Met Google Classroom kan een leraar het onderwijs organiseren op afstand

image
image

Google Workspace

Google Workspace for Education bevat alle samenwerkende tools van Google Workspace

image

Waarom wij?

Cloud-Environment is een nieuwe maar innovatieve speler op de markt. Wij zijn op twee vlakken officiële partner van Google. Hierdoor zijn wij erg flexibel met de oplossingen die wij aanbieden.

Over ons
image

Gecertificeerd Google Cloud partner

Wat doen wij voor u?

Een nieuwe platform uitrollen voor uw organisatie kan ingewikkeld zijn. Daarom besteden bedrijven het uit aan Google partners.

Onderzoek

Samen gaan wij kijken hoe Google Workspace uw organisatie kan helpen naar een meer samenwerkende omgeving.

Migratie

Wij verzorgen de volledige migratie van uw huidige omgeving. Hierdoor kan u gewoon verder met uw dagelijkse werkzaamheden.

Training

Nadat de migratie is voltooid kunnen wij u trainingen geven om ervoor te zorgen dat uw organisatie het meest uit Google Workspace haalt.

Ontmoet de applicaties

Google Workspace bestaat uit meerdere apps die naadloossamenwerken.

image

Gmail

De nieuwste Gmail maakt het gemakkelijker om op de hoogte te blijven van het werk dat ertoe doet. Met veilige, reclamevrije e-mail als basis kunt u ook chatten, spraak- of videogesprekken voeren en het projectwerk bijhouden met gedeelde bestanden en taken, allemaal in Gmail.

Meer informatie
image
image

Drive

Bewaar elk bestand. Toegang tot bestanden altijd en overal vanaf uw desktop en mobiele apparaten. Bepaal hoe bestanden worden gedeeld, binnen of buiten ow domein. Met gedeelde drives kunt u makkelijk al uw bestanden organiseren.

Meer informatie
image
image

Meet

Help uw team veilig verbonden te blijven met zakelijke videoconferenties die zijn gebouwd op de robuuste en veilige wereldwijde infrastructuur van Google. Toetreden tot een meeting is nog nooit makkelijker geweest. Type de naam van uw team in en u zit in de vergadering.

Meer informatie
image
image

Sites

Creëer samen sites van hoge kwaliteit voor uw team, project of evenement. De sites zien er op elk scherm geweldig uit, van desktop tot smartphone. Allemaal zonder te leren ontwerpen of programmeren.

Meer informatie
image
image

Editors

Edit samen bestanden in real-time, overal op de wereld tegelijk. Maak gebruik van inzichten door Google's AI, vraag data op met een vraag en presenteer gemakkelijk uw slides.

Docs
Sheets
Slides
image
image

Forms

Maak aangepaste formulieren voor enquêtes en vragenlijsten en zelfs toetsen. Verzamel alles in een spreadsheet en analyseer gegevens rechtstreeks in Google Spreadsheets.

Meer informatie
image
De apps die uw school nodig heeft

De apps die uw school nodig heeft

De Google apps zorgen ervoor dat uw studenten in real-time samen gaan werken, hierdoor is er ook geen papier meer nodig.

Education

Google Classroom

Classroom is hand-in-hand gemaakt met docenten om dagelijkse taken en communicatie te helpen organiseren en een betere samenwerking te bevorderen.

Gemaakt voor leraren

Leraren kunnen de voortgang van leerlingen volgen om te weten waar en wanneer ze extra feedback kunnen geven.

Inbegrepen

Classroom is gratis voor scholen en is inbegrepen bij aanmelding voor Google Workspace for Education. Net als alle Google for Education-tools voldoet Classroom aan hoge beveiligingsnormen.

image
interactie

Jamboard

Schets ideeën en lessen in whiteboard-stijl op het ongelooflijk responsieve en nauwkeurige verbluffende 55-inch 4k-scherm. Zet afbeeldingen neer, voeg notities toe en haal middelen rechtstreeks van internet, of haal werk binnen uit Documenten, Spreadsheets en Presentaties - allemaal terwijl je overal samenwerkt met studenten of klasgenoten.

  • 16 studenten per scherm
  • Kijk mee of afstand
  • Google meet voor meetings
  • Schrijven naar tekst
Niet alleen Google

Integreer je favoriete apps

Google Marketplace heeft 3e partij apps die u kan verbinden aan uw omgeving.

Meer functies

Google marketplace biedt gevarieerde zakelijke apps aan van hoge kwaliteit die functies toevoegen aan Google Workspace

Verschillende soorten

Blader en installeer apps die integreren met Google Workspace en Google Workspace verbeteren, zoals CRM en Taakbeheer.

image

Wij willen graag uw organisatie helpen

Vraag nu een gratis proefversie aan met de licentiesoort die bij u past, dan kijken wij samen hoe wij uw school kunnen helpen.

proefversie